Jumat, 27 Juli 2018

BINEURO - усуває можливість шахрайства і тим самим покращує якість всієї екосистеми.



Реклама - це інтегрований багатофункціональний інструмент для успішного ведення бізнесу та подолання конкуренції з боку інших подібних підприємств та охоплення широкої аудиторії для просування продуктів та брендів. Для людей реклама - це спосіб звернути увагу на різні бренди, доступні для них, щоб вони мали свободу вибору між більшістю доступних для них варіантів.

З віком технології, яка виходить за рамки друкованих засобів масової інформації, цифрова реклама є нормою. PPC, банери, SSM, SEO та ін. Це форма цифрового рекламного інструменту. Як рекламний інструмент рекламодавця ефективний, оскільки їх легко створювати та працювати на цільовій аудиторії на основі їх історії пошуку, географічного розташування тощо. Для споживачів це стає предметом конфіденційності, оскільки їх дані можуть спричинити неправильне використання або потрапляти в інші руки. Тому багато користувачів Інтернету віддають перевагу технологіям, що дозволяють уникнути хакерів, вірусів та шкідливих програм, пов'язаних із рекламою. Це може призвести до зменшення просування нових продуктів і тим самим завдати шкоди рекламній індустрії.

Поточна рекламна кампанія - це ряд пов'язаних рекламних оголошень, що зосереджуються на темах, орієнтованих на аудиторію, на основі географії, демографічних показників тощо. Такі кампанії вимагають багатьох кваліфікованих фахівців, призначених для задоволення мінливих потреб галузі. Це знову ж таки супроводжується високими витратами та більшими вимогами до роботи.

Цифрова реклама, що поєднує в усьому світі рекламні надбання, збільшує навантаження професіоналів, які борються таким чином, що неможливо утримати всі аспекти кампанії. Це також означає, що невеликі фрілансери та рекламні агентства з невеликими або безсилими ресурсами у важкій промисловості.

Централізовані ринки, які використовують великі фонди, але вбачають ефективність у порівнянні з невеликими витратами, спричиняють втрати. У той же час, малі підприємства страждають від можливості залучати кошти за їх чудові кампанії. З іншого боку, споживачі далекі від точних результатів для задоволення своїх потреб.

BiNeuro це революційна система, яка поєднує в собі штучний інтелект і технологічні ланцюжки блоків, два з найбільш домінуючих технологій в нашу епоху, з метою забезпечення максимальної ефективності процесу багатофакторної необхідний в управлінні рекламної кампанії з відносно низькою вартістю. Це забезпечує прозорість, але захищає конфіденційність користувачів. Це переконує людей, які готові купувати продукти з цілеспрямованих оголошень, а не блокувати їх і підвищити загальну прибуток галузі.

BiNeuro спроба децентралізації ринку реклами є підтримка малого та середнього рекламної компанії через блок ланцюга, а також підвищити якість і ефективність для великих підприємств, так що кожен має ту ж руку на ринку і мають таку ж можливість агітувати.

БіNeuro має Token BNR, який буде використовуватися для всіх послуг в екосистемі BiNuro. Криптова валюта Це гарантує, що учасники екосистеми та партнери зможуть оцінювати кампанії, виключаючи можливість шахрайства і тим самим поліпшити якість всієї екосистеми. Транзакції будуть здійснюватися через розумні контракти, які забезпечують прозорість для екосистеми. Крім того, членство в екосистемі також відкриває доступ до різних послуг та інших спеціальних об'єктів.

Blockchain в NeuroAdvertising дуже унікальна ідея, що бачив успіх і колекцію любові своїх клієнтів за допомогою сервісу без обмежень (UCT Corporation входить в число 10 кращих партнерів Google для BiNeuro). Тепер постарайтеся поширити руки на світ і спіймати нові повзучі, які допоможуть їм стати сильними та зеленими. Його екосистеми еволюціонували з точкою зору безпеки, прозорість, ефективність та рентабельністю в якості ключового елемента є великий привабливістю для будь-якого бізнесу, малого чи великого, чи підприємців, які хочуть побудувати свою власну клієнтську базу і поширювати свої ідеї людей, які потребують і цінують їх ясний, але успішний спосіб.

Інший спосіб отримати знижку - оптова торгівля:

5-15 ETH: знижка 2%;
15-30 ET: знижка 5%;
30-50 ETH: знижка 8%;
50+ ETH: знижка 10%.
Токени Деталі:
Токен Символ: BNR
Початок продажу Token: 27 березня 2018 року
Токени для продажу: 4 червня 2018 року
Подарунковий жетон: 5 - 50 ETH, 1 BNR = 0,0001 ETH
Загальна пропозиція: 850 млн. БНР
Стандартний характер: ERC 20
Hardcup: 47.000 ETH

КОМАНДА





консультант



Для отримання додаткової інформації натисніть посилання нижче:

Веб-сайт: https://bineuro.com/web/
Телеграма: https://t.me/BiNeuroChannel/
Reddit: https://www.reddit.com/user/BiNeuro/
Facebook: https://www.facebook.com/BiNeuroPartnersEN/
Twitter: https://twitter.com/BiNeuroPartners/


автор:
god bless

ПРОФІЛЬ BITCOINTALK:
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1415378

ETH:
0x1879d3E0047b4B60C358A78d5E3CcF42FFd769ab

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Mycro Simply complete the work, at a low cost.

INTRODUCTION Mycro has the skills to provide services is normal but finding a place to provide such services may be difficult. Mycro ha...