Senin, 23 Juli 2018

HUMANCOIN karitativni fond za prikupljanje sredstava s bazom u ERC20 blockchain sustavu

Untitled.png

UVOD HUMANOCINI:
Pripremite se za razvoj platforme
dobrotvorna prikupljanje sredstava HUMANCOIN s bazom u sustavu blockchain ERC20, s ulaza u budućnosti na području kupca i partizanskog foruma ljubavi bi dobili pristup za rad na primjeni na mogućnost odluke, kao što je uključivanje u dobrotvorne programe i priliku s vlasnikom humanitarnom programu za prikupljanje sredstava izravno na osobnu torbicu tokena kao opredjeljenje.

Kao oblik s informacijama o akciji s vrijednošću što je više moguće od ljudi s raznim opcijama za rad kao najprikladniji za odnose s donatorima običaj profila budućnosti, ljubav može biti pokrenut kao sustavno pratiti predložak za dizajn okvir za izricanje takve detalje detalje potpunu procjenu u razdoblje kao običaj raspodjele set, izračunati vrijednost kredita s mogućnošću kombiniranja sredstava kako bi se slagala minimalnu granicu za dovršetak objektivne zahtjeve.

Partizani mogu pratiti mogućnost proširiti korištenje upravljanja prikupljanje sredstava rada s ljubavlju kao poslovni prostori za postizanje radne različite opcije trgovaca trgovanje s funkcionalnim značajkama na desktop platforme bez humancoin.

Zbog korištenja kriptografskih valute običaja računovodstvene partizanske mediji mogu priložiti u smislu ljubavi s emocionalnim žarom rasti kao znak rasta cijena za prevelike obveze.
I kostur kao klijent za slanje unos kao vrijednost pobijanog granice kao i prakse operativni zadatak upravljanja za praćenje funkcije referenca je manje sigurna na otpad kao poseban fokus na drugim mjestima kao ciljanje graničnih pitanja sa stražnje projekcije,

Blockchain okupacijske navike decentraliziranom sustavu kako bi se osiguralo transparentnost na pragmatične korisnicima da upravljaju više informacija o obavijesti umjerenost izvlačenja u glavnu knjigu blockchain slanje obavijesti na podnošenja prijave u skladu okviru evaluacije, kao i povratak valjanosti glasovanja održat će se kao posrednik u redu s raznim odredbama predanost.

ICO DETALJI:

čip
rižina polja za rast riže
cijena
1 HUMA = 0,01 USD
bonus
dostupan
nagrada
dostupan
MVP / prototip
dostupan
platforma
Ethereum
dobiti
ETH
Mekani šešir
6.000.000 USD
Tvrdi šešir
26.000.000 USD
zemlja
Velika Britanija
Popis dopušten / KYC
KYC & Whitelist

Za više informacija o investicijskim projektima molimo posjetite:

Web-lokacija: https://www.humancoin.net/
ANN Bitcointalk Tema: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4469466
Whitepaper: http://docs.humancoin.net/HumanCoin_whitepaper_en.pdf
Twitter: https://twitter.com/humancoinnet

prema: god bless
ETH: 0x1879d3E0047b4B60C358A78d5E3CcF42FFd769ab
PROFIL BITCOINTALK: https://bitcointalk.org/index.php?Akcija=profil;u=1415378

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Mycro Simply complete the work, at a low cost.

INTRODUCTION Mycro has the skills to provide services is normal but finding a place to provide such services may be difficult. Mycro ha...