Jumat, 03 Agustus 2018

Blackbox OS (BBOS) - temelji se na Ethereumu kao distribuiranoj aplikacijskoj platformi (DApp), za upravljanje tvrtkom,



Saznajte više o projektu Blackbox OS

Toplo pozdrave, U mnogim tvrtkama postoje situacije u kojima su još uvijek vrlo ograničene softverske aplikacije u upravljanje poslovanjem tvrtke. Problem poslovnog upravljanja za tvrtke postaje sve žurniji jer tvrtke i dalje održavaju tradicionalnu praksu upravljanja: dok ne koriste učinkovito resurse, oni gube sredstva i gube od svojih resursa. nova ulaganja.
Kao odgovor na taj zahtjev, skupina stručnih inženjera na polju blockchaina istražila je i razvila operacijski sustav Blackbox OS (BBOS), posebno za tvrtke koje vode poslovni ili poslovni projekt upravljanja. temeljena na tehnologiji blockchain.


33995725_368237627003274_5348961843920502784_o.jpg

Što je OS Blackbox (BBOS)?
Blackbox OS (BBOS) temelji se na Ethereumu kao distribuiranoj aplikacijskoj platformi (DApp), za upravljanje tvrtkama, grupama i projektima distribuiranim na Blockchainu. Uklanjaju duple i ponavljajuće tijekove rada, povećavaju suradnju između tvrtke ili pod tvrtkom. BBOS sužava jaz između decentraliziranog svijeta i omogućuje organizacijama da puste snagu distribuirane tehnologije i umjetne inteligencije. Decentralizacijom poslovnih sustava, oni povećavaju ljudsku suradnju i smanjuju troškove omogućavanjem pojedinačnih čvorova na mreži.

Blackbox OS ima mnogo za ponuditi.
Ovo je platforma DApp koja služi poslovne operacijske sustave pomoću tehnologije blockchain. BBOS se uglavnom fokusira na pet glavnih elemenata organizacije:

Prvo, nisu sve organizacije na isti način. Glavni cilj BBOS-a je pružiti fleksibilna rješenja za organizacije u kojima se trebaju voditi grassroots i interni sustavi preporuka koji pružaju racionalnu, usmjerenu i responzivnu povratnu informaciju. gradnja.

Drugo: Naknada - U organizaciji pravedna naknada dovodi do veće uključenosti, bolje kvalitete posla i zadržavanja suradnika. Ali pitanje je kako to definirati. Stoga, pomoću mogućih točaka vrijednosti i protokola "dokaz vrijednosti", to mogu postići.

treći; Reputation igra vrlo važnu ulogu u organizaciji. To odražava vašu stručnost, vaš ugled i vrijednost koju ste dodali. BBO koristi identitet kako bi promovirala prijedloge, ispravno ih uravnotežio i pružio točniju procjenu.

Srijeda: Upravljanje - Svaka organizacija vjeruje u menadžment da ostvari svoje organizacijske ciljeve. Na BBOS-u putem Blackbox tokena uklanjaju postojeće neučinkovitosti u dovršavanju posla. Od upravljanja projektima do osobnog upravljanja čini se korisnim jer mogu mjeriti više informacija i poboljšati povratne sustave koji vode do boljih odluka i vlasništva.

Četvrtak: Sigurnost. Za potrebe unutarnje sigurnosti, BBOS se snažno usredotočuje na identifikaciju i upravljanje, što ublažava neočekivano ponašanje. Kada se otkrivanje osobe ili sustava upozna i poduzima potrebne radnje. BBOS potiče zasebnu blokadnu mrežu koja dopušta da se osigura točnost podataka od prijetnji.

Pojedinosti o BBOS tokenu

Pre-prodaja: 50% popusta Do 25. srpnja 2018
Naziv token: BBOS
Tokenski tip: ERC20
Cijena 1 BBOS = 0,16 HRK ($ USD)
Prodaj nakon 25% počevši od 25. srpnja 2018. (10:00) do 3. kolovoza 2018. (10:00) ili dok se ne postigne maksimalna granica.
ETH: prihvaćen

BBOS token omogućuje pristup Blackbox mreži i služi kao unutarnji mehanizam za olakšavanje tržišta rada / kapitala, a pružanje upravljanja.
Navedite znak
Ukupno 1.000.000.000
Prodano prije 50% popusta 37,5 milijuna
Pre-prodaju 25% popusta je 58.333.333
Ukupni hard-selling avantura iznosi 10 milijuna USD


Razvojni tim



Plan razvoja:


ocjena posjetitelja:

Iz razvojnog plana puta primijetio sam da Blackbox OS (BBOS) ima vrlo detaljnu i sveobuhvatnu rutu. To također olakšava nama, a naročito investitorima, lakše provjeriti točnost i pravodobnost projektnog tima u usporedbi s Planom razvoja za donošenje odluka. Pravo ulaganje.
Što se tiče našeg tima s iskustvom u blokadnim projektima, vjerujemo da će to biti jedan od projekata za koje vjerujemo da je snažan u investicijskim mogućnostima u kratkom i dugom roku.

Dodatne informacije potražite u nastavku:


Moj profil: god bless

Moja adresa Ethereuma: 0x1879d3E0047b4B60C358A78d5E3CcF42FFd769ab
BITCOINTALK PROFIL MY LINK URL:


Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Mycro Simply complete the work, at a low cost.

INTRODUCTION Mycro has the skills to provide services is normal but finding a place to provide such services may be difficult. Mycro ha...