Selasa, 17 April 2018

eCoinomic.net je to řešení, které lze považovat za jednu z hlavních možností šifrování obchodního trhu,

eCoinomic.net
eCoinomic.net toto je řešení, které lze považovat za jednu z hlavních možností šifrování obchodního trhu,eCoinomic je nová obchodní platforma založená na úspěšné blokové technologii, která mění fungování finančního ekosystému.
Tento systém, pomocí vhodných produktů z platformy, bude prostředkem k podpoře výjimečného procesu vyjednávání o aktivitách. Navíc tato platforma také používá svou vlastní metodu kódování nazvanou token transakce. Vývojář je princ
Záruka na trhu s úvěry může změnit typ zajištění nových pozic, protože kryptoobchod má velký skok.
Distribuované projekty, které mají pro potenciální investory a investory ziskovou hodnotu, patří mezi projekty, které zaznamenaly v tomto roce prudký nárůst výkyvů výměn digitálních aktiv. definice sítě, pomocí tématu, který je jedinečný pro jiné platformy, které blokují řetězce světa, proces investování s významnými přínosy překonal hodnotu transakcí rovnovážného a kapitálového trhu s moderními digitálními aktivy. osobní transakce eCoinomic je první, kdo představil blokovou platformu kreativních nápadů na trh ekonomické symbolické ekonomiky, který lze spustit, digitální výměnnou platformu.

V rámci systému otevření otevřenějších příležitostí investorů, a to přímo v investicích ikon eCoinomic, je to výsledek vývoje vynikající výkonnosti a dobrých nápadů a zkušeností s průmyslem bloků. Společnost je jednou z prvních vytvořených blokových řetězců, což je ekonomická slabost, kterou mnoho lidí čelí po celém světě v koncepci společné investice jako blokovací platforma pro investory. Důležitými body platformy eCoinomic, které většina registrovaných investorů založí společnosti a potenciální investoři na této platformě, se ve společnosti budou podílet.

Jedná se o zdroj příjmů, který vytváří rovnovážnou rovnováhu ekosystémů, které se vzájemně podporují mezi platformou kupujícího a prodávajícího eCoinomic, aby odpovídal smluvním podmínkám. V tomto případě, pokud je investor hlavní hospodářskou koncepcí počtu příležitostí na průměrném kapitálovém investičním příspěvku, bude hlubší distribuován do symbolů prodeje investorů, které chcete využít z této platformy. Byla zahájena příležitost vést k dalšímu projektu, věnovat velké úsilí blokování bezpečného a legálního obchodu a tabákových žetonů z projektů v průmyslovém řetězci, rovnováha systémových analýz v taktice a myšlenkách, které mnozí lidé dělají svým vlastním investorům. eCoinomic distribuovaný blokový platformový řetězec je zaměřen na budování investic, které mají vliv na pozitivní aspekty správy fondů investovaných do této platformy. Jinými slovy, tato platforma je místem pro investory po celém světě.

Mnoho eCoinomic ovládnout trh, a na obchodní šifrování společnosti s určitými vlastnostmi, kde jsou v současné době prodává komerční šifrování a být velkou společností, která dosáhla velkého úspěchu v prvních letech. Empresa eCoinomic bude moje budoucnost. Řešení tohoto šifrovacího světa má smysl pro komerční šifrovací firmy, bez ohledu na kolísání směnného kurzu a směnných kurzů. Chraňte systém před investicí. Samozřejmě je to katastrofa, která bude smrtelná pro zničení společnosti. Distribuci investice fondu do platformy bloky pro investory po celém světě je efektivní filozofie nabízí tuto platformu. V letošním roce, s vizí a posláním konceptu vzájemného prospěchu mezi vlastníkem projektu a majitel tokenu, mnoho společností ve světě vědy kryptografie mnoha firem bude mít unikátní vlastnosti a kreativitu, které byly na trh, se tam může být jedním z bodů bylo dosaženo úspěchu šifrovací komunity v obchodě . ,

eCoinomic.net je jednoduchá a průhledná služba, protože proces transakcí se šifrovanými měnami, ať už nakupovat či prodávat, může přilákat více zákazníků, to jsou byrokratické překážky, které většina lidí vzdává.
Procesy se provádějí v rámci platformy CNC kódu. To, co přitahuje velkou pozornost, jsou úvěry používající šifrovací prostředky. Máte platformu k financování pomocí scriptomedas? To jsme našli!
Podívejte se na níže uvedené video Jak to funguje?


V ICO a období předprodejní, prodal více než 1 miliardu $ 300.000 poplatek (minimálně) $ 1,500 kupní ceny před prodejem)

eCoinomic.net Token (CNC) je kód, který používá ERC 20 založený Blockhain Etherum. Z tohoto důvodu je poplatek za službu placen na CNC platformě. Obě platformy bylo slíbeno, že by bylo ideální pro ty, kteří chtějí vydělat šifrování měny pro ty, kteří investují v mincích šifrovaných. Pro širokou veřejnost, tyto platformy poskytují nejlepší služby, jako je těžební služby, start-up fondy, které vyžadují krátkodobý svěřenecký fond.

Pro soukromé investory zahrnuje odvětví, která přidělují finanční prostředky na vytváření příjmů. Také pro institucionální investory hledající vysoké výnosy a investice s nízkým rizikem. Také chrání všechny investice, takže investoři jsou na platformě bezpečné.

Další výhodou je, že tato platforma bude pracovat s více než 10 mince včetně mincí, etheru atd. Zabezpečuje také bezpečnost a průhlednost. Důvodem je to, že platforma bude vybavena inteligentní kontraktní technologií. Vzhledem k tomu, že údaje jsou vždy spojeny s jinými burzami, měna je vždy aktualizována. Cílem projektu je také přilákat mladé i staré investory.

Podle mého názoru, a to zejména, budu používat šifrovaný minci, protože jsem investoval svůj vlastní nůž, pro mnoho lidí, a oni mají platformu pro maximalizaci nevidíte platformu, kde se lidé mohou investovat do ní a najít eCoinomic.net zajímavého, využití platformy . Plošina, ale to zvýší, a odhaduje se na platformě pro institucionální investory, aby se ujistil, aby více peněz na platformě, tento projekt můžete vsadit své žetony může fungovat. Zajímavé je snaha přilákat investory a institucionální investory do soukromého sektoru.

Co si myslíte o eCoinomic.net? Plánujete investovat kriptomedia do takového projektu? Myslíte si, že máte příležitost přilákat do těchto projektů velké investory? Dejte mi vědět svůj nápad. Chcete-li znát detaily projektu, kupte si kód. Konečně klikněte na tento odkaz: https://ecoinomic.net/

silniční mapa

Q1 2018
Prezentace projektu, předprodejní realizace dne 15.03.2018
Spusťte alfa verzi
Právní a technická příprava.
Q2 2018
Provádění ICO od 01.05.2018 do 31.05.2018
Vytvoření partnerství, vytvoření finančních prostředků a uvedení na trh projektu
Seznam výměn, kompletní vývoj pracovních skupin, vývoj softwaru.
Q3 2018
Získejte licenci, vyvíjejte řešení pro různé jurisdikce
Zahajte vyhrazený platební agent
Technické a právní kontroly.
Q4 2018
Globální marketingová kampaň
Spusťte platformu
Přizpůsobte vícejazyčné rozhraní
Q1-2 2019
Publikujte virtuální mapu
Spojení s velkou obchodní platformou
Výměna s funkcemi správy kolaterálu.
Q3-4 2019
Poskytování vývojových služeb pro podnikové produkty a inteligentních smluv v rámci platformy.
Přidání funkcí ke spuštění společných investičních projektů a fondů rizikového kapitálu.
2020
Příprava a realizace IPO.
Info tokenu
CNC tokenu
ethereum platforma
Zadejte ERC20
Cena na ICO 1 CNC = 1 USD

BONUS
Pokrok v předstihu 85%
ICO kolo 1 50%
ICO kolo 2 45%
ICO 3. kolo 40%
Token prodal 68 milionů
investice Info
Min. Investice 2000 USD
Přijměte BTC, ETH, LTC, Různé
Distribuováno v ICO 45%
Měkké čepice 9000000 USD
Pevná čepice 35400000 USD
závěr

SQUADRA E CONSULENZA







COMPANION



Pro soukromé investory, kteří poskytují finanční prostředky na získání příjmu; Díky tomu se institucionální investoři zajímají o nástroje s vysokou rentabilitou a nízkým rizikem. Je čas na zajištění proti devizovým rizikům a využití potenciálu krypto majetku pro expanzi podniků. Můžete sledovat web https://ecoinomic.net, kde budete požádáni o své jméno, e-mail, zprávu a poté zašlete zprávu.

Další informace naleznete na následujícím odkazu:

Webová stránka: http://www.ecoinomic.net/
Bílá kniha: https://ecominom.net/docs/whitepaper
Facebook: https://www.facebook.com/ecoinomic/
Twitter: https://twitter.com/Ecoinomicnet
Kanál telegramu: https://telegram.me/eCoinomicchannel

napsal: god bless
Můj profil Bitcointalk:
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1415378

eth WALLET me:

0x1879d3E0047b4B60C358A78d5E3CcF42FFd769ab

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Mycro Simply complete the work, at a low cost.

INTRODUCTION Mycro has the skills to provide services is normal but finding a place to provide such services may be difficult. Mycro ha...